Lahjoitus: uniikki suomalainen lepotila vanhempien iloksi

Tukisäätiö sai vapun jälkeen hienon lahjoituksen leikkausosaston ja teho-osaston yhteydessä olevaan lasten vanhempien oleskelutilaan.

Suomalaiseen Igloon – lepotila, jossa voi rauhoittua, tehdä työtä tai ottaa vaikka nokoset – tekivät lahjoituksen Westpro4U ry:n Emilia Bottas ja Alexandra Procopé. Lahjoituksessa olivat mukana myös Iglon kehittäjä ja GoSleep Oy:n toimitusjohtaja Jussi Piispanen sekä Ilonion Care Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Korhonen.


Uuden lastensairaalan ja Tukisäätiön puolesta lahjoitusta vastaanottamassa LL, dosentti Pekka Lahdenne sekä Anne Knaster.

Uuteen lastensairaalaan saadaan ennen kesää myös toinen Igglo. Se tullaan sijoittamaan henkilöstön tiloihin, joissa lepotilat ovat tarpeellisia esimerkiksi pitkien ja vaativien leikkausten jälkeen.

Säätiö

Tukisäätiö on Uuden lastensairaalan rakennuttaja ja kiinteistön omistaja. Rakensimme yhdessä jotain todella arvokasta - kiitos kaikille tukijoillemme!

Lue lisää

Juhlaseminaari

YK:n lapsen oikeuksien viikkoa vietetään tänä vuonna teemalla lapsen oikeus hyvinvointiin. Viikko ajoittuu hienosti yhteen Uuden lastensairaalan 5-vuotissyntymäpäivän kanssa. Tervetuloa juhlaseminaariin 20.11.2023 klo 14.30–17.

Lue lisää

Lahjoita

Ilman yksityistä rahoitusta Uuden lastensairaalan rakentaminen olisi siirtynyt pitkälle tulevaisuuteen. Lahjoitusten ansiosta tutkimus- ja kehitystyö lasten hyväksi jatkuu ja Uusi lastensairaala on tulevaisuudessakin maailman paras lastensairaala lapsille.

Lue lisää