Lahjoita lasten parhaaksi

Suomessa lasten ja nuorten sairauksien tutkimus, kivunhoito ja hoitomenetelmien kehitystyö on korkeatasoista. Arvokas työ on pitkälti lahjoitusten varassa. Sinä voit auttaa tekemällä testamentti- muisto- tai merkkipäivälahjoituksen. Jokainen lahjoitus on tärkeä ja menee lyhentämättömänä lasten ja nuorten hyväksi.

Jatkuva kehitystyö kantaa hedelmää

Lahjoituksien ansiosta vuosien tutkimus- ja kehitystyö on voinut jatkua, ja yhä useampi vakavasti sairastunut lapsi on parantunut. Lahjoitusvaroilla perustettiin esimerkiksi 2020 käynnistynyt kansallisen lasten ja nuorten kivunhoidon tutkimuksen keskuksen, eli Kipukeskuksen. Kipukeskus on ollut Suomessa tärkeä askel hoitomenetelmien kehittämisen alueella. Tukisäätiön ja sen kumppanien tuen avulla käynnistynyt Kipukeskus siirtyi osaksi HUSin normaalia toimintaa kesäkuussa 2023.

Yleishyödyllisenä toimijana Uuden Lastensairaalan Tukisäätiön ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksista veroa. Kaikki lahjoitukset käytetään kokonaisuudessaan lasten ja nuorten hyväksi. 

Arvokas tapa auttaa

Sinä voit olla mukana tässä työssä tekemällä testamenttilahjoituksen, jolloin määrittelemäsi osa omaisuudestasi menee tähän tarkoitukseen. Testamenttilahjoituksen voit halutessasi kohdentaa tarkemmin käytettäväksi esimerkiksi ensisijassa jonkin tietyn lastensairauksien hoidon kehittämiseen.

Testamentin voit tehdä yksin tai puolisosi kanssa. Voit laatia sen itse, lakimiehen avustuksella tai kääntymällä meidän puoleemme. Jos niin haluat, me autamme sinua testamentin laatimisessa ja kaikissa siihen liittyvissä asioissa. Testamenttiin tulee kirjata lahjoituksen saajaksi Uuden Lastensairaalan Tukisäätiö sr (y-tunnus 2529078-8).

Toinen kaunis tapa auttaa on muisto- tai merkkipäivälahja. Kukkien tai muiden lahjojen sijaan voit toivoa lahjoitusta lasten ja nuorten hyväksi.

Kysy lisää lahjoittamisesta!
jouni.lounasmaa [at] lastensairaalantuki.fi

Uutiskirje
Tilaa säätiön uutiskirje niin pysyt perillä ajankohtaisista tapahtumista ja hankkeista.
Tilaa uutiskirje täältä.

Rahankeräyslupa
RA/2021/608, 1.6.2021 alkaen.  Alue koko maa, poislukien Ahvenanmaa

Y-tunnus

2529078-8

Tilinumero

FI 10 5000 0120 3134 15

Maksun viite

Lahjoitus Uuden lastensairaalan hyväksi

MobilePay

Uuden lastensairaalan säätiö
Maksupaikka 33620

 

Säätiö

Tukisäätiö on Uuden lastensairaalan rakennuttaja ja kiinteistön omistaja. Rakensimme yhdessä jotain todella arvokasta - kiitos kaikille tukijoillemme!

Lue lisää

Juhlaseminaari

YK:n lapsen oikeuksien viikkoa vietetään tänä vuonna teemalla lapsen oikeus hyvinvointiin. Viikko ajoittuu hienosti yhteen Uuden lastensairaalan 5-vuotissyntymäpäivän kanssa. Tervetuloa juhlaseminaariin 20.11.2023 klo 14.30–17.

Lue lisää

Lahjoita

Ilman yksityistä rahoitusta Uuden lastensairaalan rakentaminen olisi siirtynyt pitkälle tulevaisuuteen. Lahjoitusten ansiosta tutkimus- ja kehitystyö lasten hyväksi jatkuu ja Uusi lastensairaala on tulevaisuudessakin maailman paras lastensairaala lapsille.

Lue lisää