Lahjoita lasten parhaaksi

Suomessa lasten ja nuorten sairauksien tutkimus, kivunhoito ja hoitomenetelmien kehitystyö on korkeatasoista. Arvokas työ on pitkälti lahjoitusten varassa. Sinä voit auttaa tekemällä testamentti- muisto- tai merkkipäivälahjoituksen. Jokainen lahjoitus on tärkeä ja menee lyhentämättömänä lasten ja nuorten hyväksi.

Jatkuva kehitystyö kantaa hedelmää

Lahjoituksien ansiosta vuosien tutkimus- ja kehitystyö on voinut jatkua, ja yhä useampi vakavasti sairastunut lapsi on parantunut. Lahjoitusvarat ovat myös mahdollistaneet esimerkiksi 2020 käynnistyneen kansallisen lasten ja nuorten kivunhoidon tutkimuksen keskuksen, eli Kipukeskuksen, joka on ollut Suomessa tärkeä askel hoitomenetelmien kehittämisen alueella.

Yleishyödyllisenä toimijana Uuden Lastensairaalan Tukisäätiön ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksista veroa. Kaikki lahjoitukset käytetään kokonaisuudessaan lasten ja nuorten hyväksi. 

Arvokas tapa auttaa

Sinä voit olla mukana tässä työssä tekemällä testamenttilahjoituksen, jolloin määrittelemäsi osa omaisuudestasi menee tähän tarkoitukseen. Testamentin voit tehdä yksin tai puolisosi kanssa. Voit laatia sen itse, lakimiehen avustuksella tai kääntymällä meidän puoleemme. Jos niin haluat, me autamme sinua testamentin laatimisessa ja kaikissa siihen liittyvissä asioissa.

Toinen kaunis tapa auttaa on muisto- tai merkkipäivälahja. Kukkien tai muiden lahjojen sijaan voit toivoa lahjoitusta lasten ja nuorten hyväksi.

Kysy lisää lahjoittamisesta! Yhteyshenkilösi lahjoitusasioissa on asiamies ja hankejohtaja Anne Knaster, anne.knaster@lastensairaalantuki.fi, puh. 040 830 0600.

Rahankeräyslupa

RA/2021/608, 1.6.2021 alkaen.  Alue koko maa, poislukien Ahvenanmaa

LY-tunnus

2529078-8

Tilinumero

FI 10 5000 0120 3134 15

 

Säätiö

Tukisäätiö on Uuden lastensairaalan rakennuttaja ja kiinteistön omistaja. Tukisäätiö jatkaa toimintaansa aktiivisesti myös rakennuksen valmistumisen jälkeen.

Lue lisää

Hanke

Ilman yksityistä rahoitusta Uuden lastensairaalan rakentaminen olisi siirtynyt pitkälle tulevaisuuteen – Rakensimme yhdessä jotain todella arvokasta.

Lue lisää

Tavoitteet

Säätiön visio, tarvoitteet ja tarkoitus.

Lue lisää