Lasten ja nuorten kivunhoito

Lasten ja nuorten kivunhoito – siihen liittyvä koulutus, tutkimustyö, hoitomenetelmien kehittäminen sekä uudistaminen on siirtynyt Suomessa uudelle tasolle.

Uuden lastensairaalan tukisäätiö tukee 2,7 miljoonan euron siltarahoituksella yhdessä perustajajäsentensä kanssa Lasten ja Nuorten kansallisen kivunhoidon ja tutkimuksen keskuksen perustamista ja toimintaa Uudessa lastensairaalassa. Kipukeskus palvelee koko maan alueella tarjoten kliiniset palvelut, konsultaatio -sekä koulutuspalvelut kouluterveydenhuollon ja yliopistollisten sairaaloiden tarpeisiin.

Kipukeskus aloitti toimintansa kesäkuussa 2020.

Kiitämme kaikkia lahjoittajiamme sekä Kipukeskuksen perustajakumppaneita Stiftelsen Brita Maria Renlund´s minne -säätiö, SeriouslySmall GiantOLVI-säätiö sekä Lastenklinikoiden Kummit mukanaolostanne. Yhdessä muutamme harppaus kerrallaan lasten terveydenhoitoa eteenpäin.

Säätiö

Tukisäätiö on Uuden lastensairaalan rakennuttaja ja kiinteistön omistaja. Tukisäätiö jatkaa toimintaansa aktiivisesti myös rakennuksen valmistumisen jälkeen.

Lue lisää

Hanke

Ilman yksityistä rahoitusta Uuden lastensairaalan rakentaminen olisi siirtynyt pitkälle tulevaisuuteen – Rakensimme yhdessä jotain todella arvokasta.

Lue lisää

Tavoitteet

Säätiön visio, tarvoitteet ja tarkoitus.

Lue lisää