Lasten kivunhoitoon erikoistunut kipuklinikka tuli jäädäkseen

Lasten kipukeskuksen perustamisvaihe on onnistunut kaikin tavoin. Sekä potilaat, rahoittajat ja muut sidosryhmät sekä henkilökunta on ilmaissut tyytyväisyytensä toimintaan ja uusiin palveluihin. ULS Tukisäätiön aloitteesta vuonna 2020 käynnistettiin  valtakunnallinen lasten ja nuorten kivunhoidon ja tutkimuksen keskus Uudessa Lastensairaalassa. Tukisäätiö, Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne, OLVI-säätiö, Lastenklinikoiden kummit sekä peliyhtiöt Serousyly ja Small Giant tukivat kipukeskuksen perustamista yhteensä 2,7 miljoonan eurolla. 

Lasten kipukeskuksen moniammatillisen tiimin rakenne ja koko muokkautui alkuperäisestä 8 työntekijää suunnitelmasta vastaamaan todellista tarvetta ja on nyt 12 työntekijää. Lasten kipukeskus on saavuttanut HUSin toiminnalle asettamat määrälliset ja laadulliset tavoitteet ja on siirtynyt suunnitellun mukaisesti 1.6.2023 alkaen osaksi HUS normaalia toimintaa. Lämmin kiitos säätiön ja Kipukeskuksen koko tiimin puolesta hankkeen alullepanijoille, mahdollistajille ja tukijoille!

Lue lisää kipukeskuksen perustamisesta.

Säätiö

Tukisäätiö on Uuden lastensairaalan rakennuttaja ja kiinteistön omistaja. Rakensimme yhdessä jotain todella arvokasta - kiitos kaikille tukijoillemme!

Lue lisää

Juhlaseminaari

YK:n lapsen oikeuksien viikkoa vietetään tänä vuonna teemalla lapsen oikeus hyvinvointiin. Viikko ajoittuu hienosti yhteen Uuden lastensairaalan 5-vuotissyntymäpäivän kanssa. Tervetuloa juhlaseminaariin 20.11.2023 klo 14.30–17.

Lue lisää

Lahjoita

Ilman yksityistä rahoitusta Uuden lastensairaalan rakentaminen olisi siirtynyt pitkälle tulevaisuuteen. Lahjoitusten ansiosta tutkimus- ja kehitystyö lasten hyväksi jatkuu ja Uusi lastensairaala on tulevaisuudessakin maailman paras lastensairaala lapsille.

Lue lisää