Taide Uudessa lastensairaalassa – tarinoita teosten takaa -kirja

Taide Uudessa lastensairaalassa – tarinoita teosten takaa -kirjaan on koottu kaikki Uuteen lastensairaalaan lahjoitettu taide; tekijöiden kertomukset runsaine kuvineen.

Kirjan kirjoittaja, tietokirjailija Merja Asikainen on haastattelut teosta varten taiteentekijöitä ja graafikko, Timo Setälä suunnitellut ja toteuttanut kirjan visuaalisen ilmeen sekä taiton. Timo Setälä on myös kuvannut taiteen tekijät. Teoskuvat puolestaan ovat Johnny Korkmannin kuvaamia.

Kirja on käännetty ruotsin – ja englanninkielelle. Kirja ei toistaiseksi ole myynnissä, mutta Uuden Lastensairaalan Tukisäätiö on lahjoittanut 450 kpl kirjoja Suomen kirjastoille kaikille lainattaviksi.

Kurkista siis teosten taakse!

Säätiö

Tukisäätiö on Uuden lastensairaalan rakennuttaja ja kiinteistön omistaja. Rakensimme yhdessä jotain todella arvokasta - kiitos kaikille tukijoillemme!

Lue lisää

Juhlaseminaari

YK:n lapsen oikeuksien viikkoa vietetään tänä vuonna teemalla lapsen oikeus hyvinvointiin. Viikko ajoittuu hienosti yhteen Uuden lastensairaalan 5-vuotissyntymäpäivän kanssa. Tervetuloa juhlaseminaariin 20.11.2023 klo 14.30–17.

Lue lisää

Lahjoita

Ilman yksityistä rahoitusta Uuden lastensairaalan rakentaminen olisi siirtynyt pitkälle tulevaisuuteen. Lahjoitusten ansiosta tutkimus- ja kehitystyö lasten hyväksi jatkuu ja Uusi lastensairaala on tulevaisuudessakin maailman paras lastensairaala lapsille.

Lue lisää