Helenin stödjer Stiftelsen Nya Barnsjukhusets stöd

Helen har gjort en total donation på 18 000 euro till stödstiftelsen Nya Barnsjukhuset och föreningen Finska Icehearts. Helen samlade in donationsmedlen genom att sälja de varor som personalklubbarna använde och som användes av de nya ägarna. Idén till donationsföremålen kom från Helens personal.

Det nya barnsjukhuset möjliggör krävande specialsjukvård för barn

Donationen stöder Nya Barnsjukhusets viktiga arbete, som är inriktat på att kräva specialiserad sjukvård för barn. Sjukhuset vårdar svårt sjuka barn från hela Finland, från nyfödda till 15-åringar. The New Children’s Hospital Support Foundation upprätthåller ett modernt barnsjukhus och främjar pediatrisk forskning, undervisning och utbildning i hela landet.

– I det nya barnsjukhuset utvecklas en krävande sjukvård för barn i framkant. Ett färskt exempel är det nationella smärtvårdscentret för barn, som lanserades med stöd av stiftelsen och våra samarbetspartners. Tack vare donationerna kan vi bland annat skaffa ny diagnos- och forskningsutrustning till operations- och sängavdelningarna. Hjärtligt tack för den värdefulla gåvan till Helen och företagets personal!

https://lnkd.in/dsuj6HnK

Stiftelse

Stiftelsen är byggherre för Nya barnsjukhuset och äger sjukhusfastigheten. Vi byggde något fantastiskt värdefullt tillsammans - tack till alla våra supportrar!

Läs mer

Festseminarium

FN:s barnrättsvecka firas i år med temat barnets rätt till välmående. Veckan sammanfaller fint med Nya Barnsjukhusets 5-årsdag. Välkommen till festseminariet den 20 november 2023 kl. 14.30 till 17.00.

Läs mer

Donera

Utan privat finansiering hade bygget av det nya barnsjukhuset flyttat långt in i framtiden. Tack vare donationerna kommer forsknings- och utvecklingsarbetet för barn att fortsätta och Nya Barnsjukhuset kommer även i framtiden att vara världens bästa barnsjukhus för barn.

Läs mer